Goes modeblogg

Måste bara säga att jag är helt kär i den här klännigen. När den kommer, vilket verkar vara i Maj, så kommer jag att vara först på Lindex och prova den! Vet inte om den passar på mig, men det återstår att se. Ögongodis, är den i alla fall.

Kom ihåg var ni såg den först ;)


Hemskt underbart - Hemskt och underbart



Klippet jag nämnde. Ibland är ljudsättningen bara helt perfekt.
Njut, min vänner.

Precis som vanligt

Ta det lugnt, så lätt försvinner jag inte. Har bara varit strängt upptagen ett par dar, med att se säsong två av Criminal Minds. Strängt upptagen, som sagt. Inget plugg har det blivit heller. Satte mig förut, men när jag insåg att jag inte hade med mig formelsamlingen hem så sket jag i det. Datorn behöver min uppmärksamhet. True story really, måste flytta över viktiga saker från datorn till mammas dator/diverse minnen. Jag ska lämna in den imorogn, och vissa bilder och saker jag skrivit vill jag inte förlora, så bäsa att gradera sig. Det tar sin lilla tid, nu är det 2 timmar och 6 min kvar för filen jag håller på att flytta över just nu. Bilder från 2009. Fast det är lugnt, för fem minuter sen var det 4 timmar kvar. Lös den ni, mattegenier.
Tur att jag åker till Daniel imorgon, så jag har tillgång till hans dator, när min egen blir ompyssslad. KOllade lite på datorer på internet förut. Bärbara. Såg en röd... Så fin.

Måndagen planering:
- Åka buss 09.10 mot stan.
- Gå av vid Bergvik, lämna in skiten på Siba.
- Åka in till stan, göra lite shopping.
- Åka till Daniel, väcka honom.
- Plugga med Daniel
- BIO med Daniel. Winter's Bone. Awesome! (Ännu en film att bocka av min lista!)

Hmm, vill visa er ett litet klipp, ska leta reda på det så får ni se snart.

Jorasåatteh

Oh well well well, man ska blogga innan dagen är slut också. Innan dagen är slut hinner jag nog inte, men det blir ett inlägg innan jag lägger mig iaf:)
Första dagen var helt okej, gick ju upp klockan nio, (sovmorgon idag, imorogn och på torsdag!) fast bussen var sen bortåt helvete, så jag kom lite halvsent till skolan. Tur att jag hittade brudarna där de satt i matsalen. Psykologin var booring, men det var iaf sista psykologilektionen för mig. Vg kommer jag att få. *muttrar* Jag frågade henne vad jag skulle ha gjort för att få MVG på min uppsats. Efter ett tag säger hon. "Tja... du skulle ha gjort.... mer..." Ah jo, för kriteriet för MVG är ju att man skriver mycket. Söt lärare man har. Kemin var som vanligt, fast vi kommer och byta platser i fortsättningen. Jag hamnade längst bak. Suger. Mycket. Varför kan vi inte bara ha fria platser, och så får man helt enkelt komam tidigt till lektionen om man vill sitta längst fram?
Matte fortsatte vi som vanligt, genomgångar. Prov vecka sex. Vem bryr sig, nu ska jag sova, natt.

PS. 127 timmar är en mycket bra film. Rekommenderas.

The Chicas of Grums

En sommarkväll vid Agnhammar. Kanske från åttan?

Mina fina vänner har nu lämnat mig, och jag har diskat efter oss. Elsa, Sanna och Viola var det som kom över, och vi hade det asroligt, precis som vi brukar. Vi lagade mat först, och sen blev det spel, snacks och massa skitsnack. Längtar till sommaren, får umgås mer med dem då, och vi måste självklart ha picnic och näcka nere vid Agnhammar, det finns inte mycket som är bättre en det en ljum sommarkväll. Av någon anledning är det alltid varmare där en på någon annan badplats i Grums. Måste ta med min Daniel dit någon gång. Många intressanta händelser har utspelats där nere. Jag och Sanna badade topless en gång, när de kom en gubbe och också ville bada. Tur att överdelarna låg på berget och tur att vi var snabba. Gubben verkade inte bry sig mörkvärt ändå. Han hoppade i, sen klev han upp och gick iväg.

Ah well, det är länge kvar till sommaren än, men vi är i alla fall över på rätt år.

Fortsättning på historien om min Trisslotter: Bytte till två lotter idag, nit på bägge. End of story.

Despicable Me


De är underbara.

Ja Sandra, jag har blivit duktig nu vettu;)

Vaknade till snöstorm idag. Det virvlar fortfarande utanför fönstret, hoppas mina brudar kan ta sig till mig ändå. Det blir väl att laga mat först och främst, (måste ta upp kycklingen ur frysen) sen snacka och mysa. Kanske dra på en film. Josse och Madu kunde itne komma, men jag får umgås med dem en annan gång. Egentligen visste jag ju att Josse skulle till Katrineholm, men det hade jag totalt glömt bort. Ah well, jag kan messa mycket mer snart iaf. Jag inväntar mitt abonnemang från Halebop, som jag beställde för några dagar sen. Senast måndag borde det komma, tycker jag.

Filmtips; Animerade Despicable me/Dumma mej är en riktigt mysig film. Passar nog bra en snöig dag som denna.

Dagens sista

Dagen snart slut då. Sitter här och har ont i skallen, mindre kul. Kan bero på att jag ätit dåligt idag, men det är helt enkelt inte kul att laga mat till en person.

Jag har gjort allt på dagens lista, utom att gör Müsli. Får se om jag gör det nu, eller om jag bara kryper ner i sängen, läser en bok och tar det lugnt. Var länge sen jag la mig före midnatt, kanske kan se till att göra det idag?

Imorgon kommer tre grumsbrudar, Elsa, Viola och Sanna hem till mig. Vi ska mysa och ha de lite gött. Bara umgås helt enkelt. Laga mat blir det nog också, om vi kan komma överrens om något. Det återstår att se om jag får träningsvärk. Boxningen var inte så hårt, men jag är så himla otränad just nu att det inte skulle förvåna mig.

Natt på er!

Dagens lista uppdaterad

-Städa klart mitt skrivbord
-Göra müsli
-Boxas
-Se en film
-Lägga mig för att sova senast klockan kvart i ett.

Fy FAN vad jag fryser. En långpromenad är skönt, men damn vad kall jag är nu. Jag har satt i mig en skål nudlar, så nu skah jag krypa ner i sängen och värma mig innan de bli boxning.
Later!

Sista dagen på jullovet

Hej och hå, nu var det fredag. För ett dygn sen låg jag och sov, latmask som jag är. Dags att börja vända tillbaka på dygnen lite smått. Jaja, la mig iaf 80 min tidigare idag än vad jag gjorde igår. Fortsätter jag så här så ska det nog bli bra fram till skolstarten. Jag ska försöka komma in i någon slags rutin den här terminen hade jag tänkt. Jag vill hinna med att träna, plugga och se en film varje dag, och sen lägga mig och sova utan att det blir för sent. Det blir en utmaning, men jag ska försöka. Det är nog mest datorn som står i min väg. Jaja, jag får planera min fritid, det brukar funka.
Just nu håler jag på att planera den här dagen. Jag ska:

-Gå ner i källaren med lite prylar
-Städa klart mitt skrivbord
-Göra müsli
-Handla nudlar
-Ta en långpromenad
-Boxas
-Se en film
-Lägga mig för att sova senast klockan kvart i ett.

Ganska mycket att göra, men sätter jag igång nu så borde de inte vara några problem. Börjar med källaren och långpromenaden tror jag. Over and out.

Sämst klädda Oscars 2010

Charlize Theron & Mariah Carey


Några favoriter



Det här med Oscarsgalan.


Datum:

25 januari: Alla nominerade presenteras.
7 februari: Oscarsluncheon, alla nominerade käkar tillsammans och det hälls presskonfesenser med dem en och en. Går att se live här. Vissa var riktigt roliga förr året, jag tänker speciellt på Christoph Waltz.
27 februari: OSCARSGALA!

Lätt som en plätt alltså, bara tre datum att hålla koll på. Fram tills dess finns det en del filmer som fått mycket filmpriser och/eller nomineringar, de kan man ju kolla på. Här är min lista:

The Social Network
Black Swan

Inception
True Grit
The Kids are all right
Rabbit Hole
The Fighter

Toy Story 3

Animal Kingdom
Winter's Bone
Get Low
Blue Valentine
127 timmar
The King's Speech
Four Lions
Draktränaren
Dumma mej
Illusionisten
Rapunzel


De fetade är animerade, men ska nog försöka se dem ändå, animerat kan alltid vara kul. Jag har alltså några filmer kvar att se. The Fighter var nog den bästa hittills, men resten var också bra. Jag ser fram emot att se The King's Speech. Det blir nog på bio med min ömma moder. Winter's Bone blir nog också på bio, kanske med min Daniel. Jaja, det blir nog bra, de tror jag. En film om dagen, det borde gå! :)

18 numera

Men hallå bloggen, det var ju inte allt för längesen väl? Mycket har hänt sen sist, nytt år, och jag har blivit 18! Körkortet får vänta ett tag till, men jag har gjort lite andra saker; anmält intresse till att ge blod och fått en första tid i februari, bråkat lite med Halebop och beställt abonnemang, ställt mig i bostadskö hos KBAB, skrivit ett KICK-ASS-cv, som jag ska börja dela ut lite här och var. Ett litet helgjobb skulle sitta bra, och om inte annat så är det dags att söka sommarjobb. På Gruvön har jag snart sökt, sitter och anpassar mitt CV efter deras behov just nu.

Idag var jag inne i stan en snabbis, bytte en berlock som jag fick två av när jag fyllde år, kollade runt lite, och kollade synen. Synen var lika dålig/bra som förut. Jag fick med mig ett gäng bågar hem, som jag ska prova och se om jag fastnar för någon av dem. De enda brillor jag någonsin haft är för svaga förr mig nu. I need something a little bit stronger. Höhö, passar ju nu när jag är 18. På min 18-årsdag gick jag till ICA för att köpa en cider och en triss. Cidern smakade skit, men jag vann 25 spänn. Dagen därpå bytte jag ut den lotten mot en ny, och på den vann jag 50 spänn. Fortsättning följer!

RSS 2.0