Underbar dag to be

Busy week... Jag har varit så trött, så jag la mig halv nio igår... Skönt! Idag var jag tvungen att gå upp lite tidigare, för fönsstergubbarna kommer hit och målar och spacklar och har sig lite. Det gör att jag kna sitta vid datorn i en halvtimme innan jag går till bussen. Ska bli en riktig kick-ass-dag idag. Jagåker in till stan lite tidigare, kollar vinterskor innan skolan börjar. Efter skolan är det tjejkväll i hela city! Jag, och mina babes Ronja, Sandra och Tina ska dit. Kanske att någon mer hänger på också, vi får se vad som händer. Det blir iaf tävlingar, happenings, erbjudanden och bara massa brudar för hela slanten. Synd bara att man itne har så mkt pengar, för då hade det spenderats nu, det kan jag lova!
När allting stänger klockan nio har vi redan dragit vidare till SF, för då börjar en förhandsvisning på Himlen är oskyldigt blå, som vi ska se.
Efter det får jag äntligen träffa min underbara pojkvän igen! Har ju gått ett par dar sen nu...

Träna träna träna träna

Åh, vad seg jag är. Tur att jag bokade crosstrainer redan i måndags när jag var där förra gången, annars hade jag nog stannat hemma idag. Det blir träning varje dag den här veckan. I tisdags sprang jag 5 km på idrotten, och igår var jag på SATS med Tina, och körde Bodycombat. Träningsvärken känns idag, vill jag lova. Ryggen och skuldrorna har fått sitt. Imorgon blir det boxning med babe. Helgen får verkligen bli slapp. Eller ja, plugga måste jag göra. Ett par labb-rapporter måste göras, och jag vill jobba på med psykologin.
En labbrapport ska bli klar ikväll iaf, det vore ju trevligt om det kunde vara fysiken, så slipper jag ta med den hem imorgon igen.

Nä, nu ska jag byta om och gå iväg till badhuset.

Överbliven tårta och matteplan 2


Flickan med snö i håret - Ninni Schulman

Sitter här i sängen och grubblar. Är så himla trött, trots att det inte alls är sent. Klockan elva är det jag som går och lägger mig. Vi hade inställd körsång idag igen - återigen utan att vi visste om det. Det är fyra timmars sömn år skogen. Tycker Alma om. Mycket. Resten av dagen flöt på helt okej. Ronja och jag körd epå ordentligt i Kemin, så jag slapp läxa i det iaf.
Väl tillbaka i Grums lämnade jag tillbaka några filmer på bibblan, och lånade en bok ja hade reserverat - Flickan med snö i håret. Den var följetong i VF i somras, fast några tidningar "försvann", så jag hann aldrig läsa klart den.
Efter maten blev det tårta, som var över från M&Ms kalas i helgen. Efter det körde jag crosstrainer en halvtimme på badhuset innan jag gick hem, duschade och räknade matte. Kom  faktiskt äntligen in på plan två, och det flöt på rikigt bra. Kanske kan kursen fortsätta så? Det vore trevligt.
Imorgon försvinner jag till Daniel och stannar där tills på torsdag. Då har jag bokat in ytterligar en crosstrainertid. Dags för mig att få formen tillbaka. Aja, nu blir det ett par mattetal till innan jag kryper ner under täcket.

!!!

Min engelskaläxa - A childhood Memory - är kickass, bara så ni vet.

Ett par kulturella dagar

Nyss hemkommen från min kära pojkvän. Sovit hos honom sen i torsdags. Då var vi på operakonsert i Sundstaaulan. Det var Värmlandsoperan som satte upp Cavalleria Rusticana, och Daniels pappa Fredrik sjunger i Karlstad Kammarkör som medverkade. Det var häfigt, första gången jag var på operan. Vi ett tillfälle lät det som om det skulle snöa. Fail dock, eftersom det var på i Italien.
Igår var det kulturnatta, jag mådde inte så bra, men orkade ett tag iaf. Jag fick håret fixat á la 80-tal, (det är fortfarande tovigt, blir dusch med mycket balsam sen...) fick en blåtira, (sminkad, visserligen) kollade på Capoeira, annan dans, blev fotograferad i gammaldags stil och mycket mer. Kvällen avslutades med en korv i bröd innan jag och Daniel somnade innan halv tolv...

Är ensam hemma idag, och kanske imorgon också. Fast Elias borde komma hem ett tag i alla fall. Min kära morfar fyller 73 idag, och han ska firas imorgon! Tårta blir de då. Idag satsar jag på en pluggdag (fast jag har inte börjar plugga än) med matte, fysik och engelska. Vore gött att kunna slappa imorgon. Kanske till och med ta en springtur om det inte är för kyligt.

Debatt och Orientering



Soran Ismail berättar om när han träffade på några uppsatta Sverigedemokrater... Fint fölk dä.


Ska se till att blogga nu innan jag sätter på True Blood, så att det faktiskt blir gjort. Idag har det varit debatt i skolan, mellan Riksdagspartiernas ungdomsförbund och RKU. Inte alla mot en alltså, som det låt som nu, utan alla mot alla. Det var riktigt intressant, och kul. De var allt lite bitska mot varandra ibland. Blev så mycket debatt att de inte hann med de tre änmnen de skulle debattera, utan bara två. I slutete blev jag irriterad dock. Alla partier fick en minut att avsluta med, och när det var ca tre partier kvar så är det jättemånga osm reser sig upp och går! Så fruktansvärt respektlöst och barnsligt. Well, jag vet inte exakt var jag står, men åt vänsterhållet är det iaf. Vi får se hur jag röstar i skolvalet på torsdag.

På idrotten hade vi stadsorientering, och det gick bättre än jag trodde. Konditionsmässigt, alltså. Det gick bar även med orienteringen, men det kanske var för att jag sprang med Sandra;) Om två veckor har vi friluftsdag. även då är det orientering som gäller, får hoppas det går bra även där.

I lördags var jag och Tina på danspromenad i stan. Man fick ladda ner ett lujdklipp från nätet, lägga in det på mobilen, och lyssna på det samtidigt som flera andra. Man fick instruktioner på vad man skulle göra, och vart man skulle gå. Det var hur kul som helst! Vi klättrande över saker, gungade i saker, smekte husväggar och var enminutersstatyer på torget. Sen följde vi efter folk, log mot sola i Karlstá och sprang innan det var slut. En hel del blickar fick vi. Synd att det var på kvällen, annars skulle det varit roligare. Aja,a, jag hoppas verkligen att det blir fler tillfällen!

BTW! Good news! Min senaste novell ska publiceras i Grums församlingsnytt. De hade ju en tävling, och jag vet itne om jag vann eller så, men de vill publicera den iaf, och det lär ju vara ett bra tecken:)

Nollning

Idag har vi varit ute vid Mariebergsskogen och gett ettorna stryk. Borde kanske ha stannat i sängen, för nu har min förkylning blivit ännu värre. Allt som allt så var det kul, även om det blev lite överdrivet blött ibland. treorna växlade mellan att kasta vattenballonger, spruta vatten, och pudra oss med babypuder... Vissa lekar var roligare än andra, men vi vann i alla fall, och det är ju huvudsaker, hehe.

Tur att man har en snäll mentor, han körde mig, Sandra och Sophie till busstationen, så jag kunde ta trebussen hem. När jag kom hem var jag jättekall, eftersom mina kläder var blöta på vissa ställen, så det blev en varm dusch innan jag kröp ner i sängen, där jag ligger nu.

Allt i skolan flyter på, vi hade 20 minuters meningslös fysik innan vi åkte till Marieberg idag. Kemin fattar jag ingenting av, tycker inte om vår lärare. Fysiken är lättare, där har vi en lärarstudent som vi ska ha fram till jul.
Samhällen är rolig, just nu håller vi på med musiken och politiken. Jag, Zibi och Kajsa ska koppla Bob Dylans Blowin in the wind till politiken på 60-talet. Efter det ska vi bevaka valet, det ska bli riktigt intressant.

Nu ska jag kolla på ett True Blood-avsnitt, sen får vi se om jag somnar eller ägnar mig åt någon annan slö aktivitet.


RSS 2.0