Klassfest

ÅH! Fy fan vad kul vi hade igår. Jag pratar sällan för andra, men nu vågar jag göra det, fy fan vad kul vi hade igår. Klassfest hemma hos Joonas, där vi samtidigt firade hans födelsedag. Han fick många fina presenter, från oss fick han en mankini och en clone a willy. Under kvällen upptäckte vi bland annat att man får plats tre personer i en mankini. Skitkul var det i alla fall. Skriver inga detaljer här, för vem vet vem som läser. Men! NVSP1, vi är fan den grymmaste klass som vandrat denna jord.<3

Ciao

Ja...

Gå in på eniro.se.
Klicka på kartor.
Sök: Åsögatan 176
Klicka på gatuvy
Klicka på högerpilen tills du ser det röda huset.


Nice, eh?

Skjortköp & Boxning

Det var varit en riktigt bra dag idag. Började med en ordentilig sövmöra. Egentligen behövde jag inte gå upp förren 11, men jag vakande av mig själv redan vi 10, och jag var utvilad. Jag tog 11bussen in till stan, där jag gick omkring ett tag och kollade efter en skjorta till Elias, som fyller 19 år måndag. Hittade en på 4 Men, som verkligen var honom. Den är en blå/svart/grön/vit-rutig från Lee, med knäppknappar. Originalpris 699, men med 70 % på. Helt okej, om jag säger så. Han som slog in den jobbade egentligen som bilförsäljare, så paketet blev inte så snyggt, men det fixade jag när jag kom hem.
Vi hade bara en lektion idag. Svenska, där vi skulle skriva klart uppsatsen, eller vad man ska kalla det. JAg skrev bara om min för att förfina den lite, och det var klart ganska snart, så jag och Sandra gick när det var 50 min kvar av lektionen. Väl hemma väntade mat, innan jag blev tvingad att dammsuga. Tur att jag har litet rum, så det går snabbt. Efter några minuter vid datorn gick jag till badhuset och boxades med babe. Det är så himla gött, även om det kändes som passet idag inte var så hårt som det förra veckan.

NU ska jag hoppa in i duschen, sen blir det att slå in paket, och kanske se en film med mamma. Men det kommer förmodligen att sluta med att mamma blir trött och går och lägger sig efter halva filmen. Det brukar bli så, och då får jag sitta och se klart den själv. Aja.
Ciao.

I Skuggan av Värmen


I Skuggan av Värmen

Jag har fått höra att jag är dålig för att jag inet uppdaterar, så det är väl bäst att jag gör det, så kanske jag kan bli bra igen. Jag var hos pappa i måndags, och kollade på Guldbaggegalan. Riktigt underhållade faktiskt. Har aldrig riktigt gillat Johan Glans, men han var helt okej. Älskade att de sätt Neiderman i publiken! Många välförtjänta pris, och en hel del filmer som jag måste se. Apan, Flickan, Man tänker sitt... Det är bara det att det är svårare att se svenska filmer, det kan hända att man faktiskt måste betala för att se dem. Oh no! En film som jag måste se snart, det är I Skuggan av Värmen. Med bla Joel Kinnaman, fast innan hans genombrott. Verkar vara så himla stark! Vad är det med mig och starka filmer? Jag letar efter filmer som kan få mig att gråta, de är väldigt, väldigt få dessvärre. Jag är väl en känslokall människa antar jag. Men jag hoppas på den här, och på Precious.

Nu måste mitt lata arsle göra klart spanskaläxan som ska in imorgon.

Natti

Die Halebop Die.

JAG FÖRAKTAR HALEBOP.
De kan ta sig något så hårt, att ingen någonsin har blivit tagen så hårt. När jag bytte till Halebop kontantkort för att tag sen så tyckte de att det skulle vara skojigt att byta mitt nummer också, så jag gick i flera jävla dagar utan att veta att jag hade ett nytt nummer! Nu idag märkte jag och babe det, så jag mailade omedelbart till HAlebop och sa åt dem att fixa skiten. De länkade då till en sida där jag skulle fylla i kontrollnummer och annan skit. Så då gjorde jag helt enkel så att jag satte tillbaka mitt simkort från Telia. Alltså fick jag tillbaka mitt gamla fina nummer. Lite surt bara att jag hade 100 spänn på simkortet från Halebop, och typ 0,59 spänn på det från Telia. Ska försöka fixa detta nån dag, men tills dess... är jag sur på Halebop.

Today's to do

Jag pluggade inte ett dugg igår, duktig som jag var. Istället spelade fyra i rad hur mycket som helst, och satt vid datorn och slöade. Man måste såklart få ha sånna dagar också, men idag ska det bli ändring! Nu har jag käkat och borstat tänderna. Jag ska bara sätta in linserna, sen ska det pluggas!

Dagens to-do-list.
1. Matteplan 8 ska vara klar. Har lite kvar att göra...
2. Skriva spanskaläxan, på svenska, och i alla fall börjat översätta den. hehe, inte börjat ett dugg
3. Spana in den där hemsidan som pappa tipsade mig om. Done and done!
4. Gå igenom A Little Princess i huvudet, så jag kan vad den handlar om. Inte gjort.
5. Duscha. Lääänge också.
6. Se på film. Kanske se klart på The Time Traveller's Wife. Ej gjort.
7. Jag ska ligga tidigt! Tidigt, as in... Halv elva! Då ska jag släcka. Nepp

Update ikväll för att se hur jag klarade dagen=)
Klarade alltså inte av min särskilt bra. Nya tag imorgon!

Hit me with your best shot

 

FY FAN vad kul det är att boxas! Sitter här nu och darrar av ansträngingen. Det var jättemycket folk där idag, och det är inte så konstigt heller. Han som leder passen är superbra, han har boxats på riktigt, och vet verkligen hur man pushar folk. Jag boxades med mamma, och det är kul, bara det att hon måste vila ibland, för hon har astma. Hahah, det är så det är roligast, för då får jag boxas med ledaren istället - måste ta reda på vad han heter - och då tar jag i mer. Det är lite kul när man ska bara ta tag om varandra och försöka knö bort varann. Lilla jag mot stora honom, det var skitkul!:D


I simlpy could not resist

Jag vet, jag vet. Jag skulle spara pengar och jag skulle ha shopping-förbud. Eller jag har, rättare sagt. Men när jag gick där i Mitticity idag, då kunde jag helt enkelt låta bli. Kom ut från MQ med en kasse med två t-shirtar och tunn tröja, jag vägrar att kalla det för långärmad t-shirt. Jag försvarar mig med att säga att det är bara basic stuff, och att det var halva priset på allt. Det var sånna där fina t-shirts från 365 Sunshine, som är mitt favoritmärke när jag vill ha enkla t-shirtar. Så det blev en lila, en vit, och en svart långärmad. Allt är randigt också.

Jag ska ha lite cred också tyckte jag, ja lät bli att köpa en jättefin vit blus/skjorta på Vero Moda, och jag köpte inte heller de lila mormorsheelsen för halva priset på Scorett, och de är jävligt heta. Så, cred till mig.

Kom hem tidigt idag också, för jag skulle till tandläkaren. Var nyss där, och som vanligt så var allt jättebra och gick på fem minuter. Om en timme ska jag dra till badhuset och boxa lite på mamma.

Ciao

Upptagen varje dag?

 

När jag kom hem idag och lagade mat bläddradejag igenom GV-nytt, och de var som om någon besvarat mina tankar! Jag har ju tänkt flera gånger på senaste tiden att jag vill lära mig att crawla, och på sista sidan fanns en liten annons om Crawlkurs! Jag har redan pratat med babe, och hon verkade ganska sugen. Saken är det att det är en vuxenkurs, men vi borde väl räknas som vuxna nu? Sen blir det i Vålbergs badhus, på måndagar, så det får inte vara för sent, men det vore verkligen kul att börja!

Baksidan av GV-nytt täcktes av en helsidesannons från Grums Kulturskola. Det har funnits förut, men legat på is med jämna mellanrum. Nu är de tydligen på G and going igen. Jag övertalade återigen babe att det skulle vara kul, så det blir nog en intresseanmälan där också. Får de ihop tillräckligt mycket folk så blir de en kör!

Det vore faktiskt kul att få lite mer att göra, bara jag lär mig att plugga ordentligt. Simma på söndag, Core på tisdag, Box på fredag och kör någon dag. Fast om någonting krockar så får jag väl prioritera. Men nu hoppas jag på det bästa, och att folk vill gå på kör, och lära sig att crawla!


1 timme för Haiti

 

Alla har väl hört talas om det här? Inte? Jag ska berätta. Det är Aftonbladet och Läkare utan Gränser som samarbetar. De uppmanar nu folk att skänka en timlön till förmån för Haiti. Jag har redan övertygat mamma att hon måste göra det. Det var faktiskt inte så svårt. Så nu gör vi så att alla skänker sin månadslön, och övertygar folk i sin närhet att göra det.

Jag ska skänka:

1050(studiebidrag) + 100(från M&M) / 172=

Ca 7 spänn. Inga problems. Jag lägger en tjuga nästa gång jag ser någon som samlar in.


Tygköp

Usch, sitter här och har ont i huvudet. Vet inte riktigt varför, kanske har jag sovit för lite. Jag gick och la mig halv tolv igår, sen kom jag på att jag kunde sova en timme extra på morgonen, så då gick jag upp igen. Jag har alltid varit lite smart sådär. Idag var jag 40 min sen till skolan också. Min buss kom inte, jag jag fick gå ner till gruvön, och ta en buss som gick 45 minuter senare. Som tur är var det en direktbuss, annars hade jag missat hela matten, nu hann jag i alla fall vara med i fem minuter;)

Äntligen har jag kommit på vad jag ska skriva om i historian också! Det blir en uppsats om De Geografiska Upptäckerna. Ska verkligen försöka lägga ner mig på det här, och börja i tid. Vi fick tillbaka reflektionen på rättegången idag också. Jag fick VG+. Jag är väl nöjd med det, men jag måste verkligen börja lära mig att skriva ordentliga slutsatser! Fast det kändes bra att höra att jag var den drivande personen på debatten.

Efter skolan skulle jag gå till mammas jobb, för vi skulle ut på stan och kolla tyg till mitt rum. När jag väl kommer fram till ytterdören som ligger på drottninggatan, så är den låst. Jag försöker få kontakt med någon via portkoden, men det går inte. Jag har inga pengar på mobilen, så jag kunde inte ringa eller messa henne. Jag kommer då fram till att jag måste be att få låna telefonen av någon. Jag går fram till en tant som ser snäll ut. Hon hade ingen mobil på sig, men när jag förklarade läget fick jag följa med till hennes jobb, som var precis brevid, och låna telefonen där. Hon undrarde om jag hade varit där någon gång tidigare, så jag kollar mig omkring. Det är alltså någons slags ungdomsmottagning, kommer jag fram till. Här kan du få preventivmedel och sånt, viskar hon till mig. Hahah, jag lovade att komma tillbaka när det blev aktuellt.
Mamma kunde i alla fall släppa in mig på hennes jobb, där vi käkade lite innan det blev stan. Vi hittade två tyger. Ett mönstrat i grått/rött, och nej det var inte jultyg, och ett helrött.

Nu har jag precis sett klart på A Little Princess. Jag tycker verkligen inte om att de gjort om så mycket från boken. Helt plötsligt utspelas den i New York, istället för London. Pappan dör inte, Sarah blir vän med sin värsta ovän i slutet, elaka bitchläraren går i konkurrens, den andra läraren rymmer iväg och gifter sig med mjölkbudet, och Sarah och hennes pappa tar över flickskolan. Hallå! Så mycket får man inte göra om! Slutet var alldeles för lyckligt nu! Neeeej!

The Good Girl

Snyggast på Oscars förra året - Taraji P. Henson och Freida Pinto.


Jag är en jävligt duktig människa. I alla fall tycker jag det just nu. Idag har jag gjort ett svenskaprov, där det kändes som om det gick bra, jag har svettat mig på gympan PLUS tränat när jag kom hem. Veckans corepassblev det, och jag bokade även in mig på nästa veckas pass, plus Box för mig och mamma på fredag. När jag kom hem satte jag mig och jobbade med spanskan tills häftet blev klart. Så nu sitter jag här, på mitt golv faktiskt, och är klar för natten. Klockan är inte ens halv elva än! Frågan är varför jag befinner mig på golvet. Jag vet faktiskt inte. Kunde ju sitta vid skrivbordet eller i min säng, för mitt rum är väldigt välstädat för tillfället, men det gör jag inte. Jag sitter istället och gosar ner mig i min lurviga matta. Jag laddade ett par filmer på ice förut också, Up och Cloudy with a chance of meatballs. Oscars kommer ju snart upp, och jag vill hinna se alla filmer som kan tänkas bli nominerade innan det. Jag vill kunna bedöma rättvist, förutspå och sitta uppe hela natten. Dregla över klänningar och snygga skådisar. Senare under natten kommer jag antagligen dregla för att jag har somnat, emn det är en annan sak. trevligt om de lägger det mitt i veckan btw, de brukar göra det. Om det nu sänds på TV överhuvudtaget. Får se det på nätet annars. Och självklart kommer jag att ha på mig klänning, heels, och äta fint. Oscarsgalan är min nobelmiddag.

NU ska jag se klart på A Little Princess. Natti.

Spanska & Svenska

My oh my. Oh my. Har suttit och stressat med spanskan i över en timme nu. Har ett häfte där varje uppgift är ca 1½ sida, och jag är på uppgift 20 av 23. Innan jag satte mig och pluggade var jag på 18 av 23, så det tar lite tid. Jag har suttit och trott att häftet ska vara klart imorgon, så har råpluggat, och förberett mig på att vara klar efter midnatt. Hela tiden jag pluggar sitter Daniel och hjälper mig via msn, när jag behöver det. Jag beklagade mig lite på facebook, och helt plötsligt ser jag att en ängel vid namn Nils har kommenterat, och sagt att spanskan är tills på torsdag! Jag har alltså pluggat och stressat i över en timme, men någonting som ska in på torsdag! Och Daniel säger ingenting! Hallå? Have mercy! Jag kunde ha pluggat på svenskaprovet vi ska ha imöra istället, men nej då, spanska kör vi på.
Jaja, ville bara skriva av mig. NU ska jag plugga svenska. Sen sängen.

Natti!

Pimp my Room

Nytt från IKEA. Röd (såklart) matta, och brunsvart hylla.

Orkade inte träna idag. Var så trött när jag vaknade, att jag somnade om till elva istället. Fast en tur på IKEA kanske kan räknas som träning det också? Mamma och jag åkte in för att hitta lite prylar till mitt rum. Det blev lyckat, vi hittade både en låg hylla, och en mysig röd matta. Egentligen ville jag ha en ny kruka och tyg att klä om min stol med också, men jag såg inget som jag gillade. Det gör egentligen inte så mycket, sånna saker är ju lättare att hitta inne i stan. Krukor finns de på Lagerhaus till exempel, och tyger på Ohlssons. Får spana under veckan som kommer. Morfar var tvungen att hämta oss på IKEA, eftersom vi tog bussen in. När vi var hemma började jag fixa med mattan först, och sen skruvade jag ihop hyllan. På bilden så har den inga dörrar, men det köpte vi till. Glasdörrar, faktiskt. Man kan sätta saker bakom glaset, jag ska leta upp ett rödmönstrat tyg. Tror de kommer att bli en riktigt härlig kontrast till den mörka hyllan! Sen ställde jag min kineslampa ovanpå den också. Snyyyyggt alltså!

Mamma tvingade mig att dammsuga och våttorka mitt golv imorse också, ifall att vi skulle hitta en matta. Det var nog ganska nödvändigt. Jag har aldrig våttorkat mitt golv, och moppen var fortfarande smutsig när jag torkat för fjärde gången. Nu är det i alla fall fint och fräscht, och jag ska plocka så jag får lite bättre ordning i rummet också. Imorgon ska jag ställa klockan på tio, och gå upp och plugga. Har inte läst igenom svenskan än, så det vore nog idé att göra det.

Natti!

Slut på höstterminen

Jag ska snart krypa ner i sängen och läsa, men inte riktigt än. Måste plocka lite på rummet först. Idag var det den sista dagen på höstterminen, hur off känns inte det? Men det ska bli skönt med nyaa schema nästa vecka, tre sövmörnar och tidiga fredagar. Vi har inställd bild på måndag också, så vi får ett hål på ungeför tre timmar där. Tänk om jag faktiskt kunde vara seriös och plugga heal den tiden, vad mycket jag skulle få gjort då. Men det kommer jag aldrig att lyckas med. Ska försöka plugga nu på söndag, i alla fall göra klart labbrapporten, bestämma vad jag skriva om i historiauppsatsen, jobba i spanskahäftet och plugga svenska. Tror det var allt...

Hockeyn med mamma igår var skitkul! Färjestad vann med 5-2, och vi mobbade mamma kompis Åsa som hejade på MODO. Vill egentligen gå på hockey imorgon också, när Färjestad möter Frölunda, men det var slutsålt, och när de möter hv är det brtamatch. Usch.

Idag köpte jag en ny väska ockå. Min fina lila har varit mig trogen, men den gick sönder, och Björn Borg ville inte laga den... Då ser man istället till att få pengarna tillbaka, så man kan köpa sig en ny! Det känns kul att kunna uppdatera sig faktiskt, den nya är en röd från Le Coq. Den är större än den lila, och ganska sportig. Jag är ju inte särskilt sportig, men jag får bli det nu. Den kanske kan bli en motivering till att träna mer? Jag gillar den i alla fall verkligen, har redan invigt den, när jag var och tränade tidigare ikväll. Jag var och sprang en halvtimme. Om jag orkar upp så tidigt imorgon så drar jag och tränar då också. Styrka-kondition halv tio... Får se. Sen ska mamma och jag till IKEA, jag behöver lite prylar till mitt rum. Matta, sidobord, kruka och tyg till att klä om min stol är det som behövs. Får se vad vi kommer hem med. Nu ska jag hoppa bort till sängen,

Natti!

Bokshopping

Nytt i bokhyllan! Eller ja, på sängkanten om jag ska vara ärlig.

Alldeles för sent det här, men tnkte att jag slänger in ett inlägg under tiden som Sin Nombra laddar klart. Det finns massa filmer som måste ses! Jag och Sandra var på bio idag efter skolan, vi såg Luftslottet som sprängdes. Den ver riktigt bra, rekommenderas till alla filmfantaster där ute! Vi gick även runt lite på stan, det blev tre vanliga mappar och en rosa/rödblommig från Marimekko. Den blommiga ska jag ha på biologin såklart. När jag är trött på att titta på Gunnar, och det blir man, tro mig, så får jag titta på min fina mappa istället. Jag shoppade även upp presentkortet på Akademibokhandel, det blev Katarina von Bredows senaste, Bara Inte Du, och en ny från Michelle Magorian, Tystnad Tagning. Högen med böcker som ska läsas bara växter och växer. Just nu har vi dem, A little princess, Fladdermusmannen och 14 år till salu. Snart kommer de att få sällskap av Män som hata kvinnor. Nej, jag har inte läset dem. Ja, jag skäms lite över det. NU ska jag sova i alla fall. Utan att läsa först.

Natti!

Hockey på G

Klockan är nu 20:48, och jag har gjort historialäxan, jag har skrivit "En dag på teatern" och skickat in den. JAg har också tränat, duschat, käkat kvällsmat och borstat tänderna. Jag ligger otroligt mycket före idag, och det är så himla skönt! Jag kan ligga vid tio om jag vill! Fast nu vill jag inte det. Jag laddar en film på icefilms, It's complicated, och ska spara ner den och se den någon annan gång.

Snart ska det väljas inför individuella val i tvåan också. Vi har hundra poäng som ska täckas, och jag funderar på att köra Körsång A och Filmkunskap A. Känns som ganska "slöa ämnen", men jag vill få in lite sånt också, för just nu läser jag ingenting som jag verkligen tycker är kul. Det fanns även en 100-poängare där man sätter upp en musikal, och det låter ju också skitkul, men jag vet inte. Syven ska komma och prata med oss på måndag, hoppas jag får mer klarhet i saken då.

Resten av veckan kommer att vara riktigt kul. Imorgon ska jag och Sandra gå på bio, Luftslottet som sprängdes. Innan det ska vi också göra stan lite. Ska spana nya mappar till en del ämnen, och e om jag hittar något för mina presentkort. Har 150 spänn på H&M och 100 på The Body Shop.

På torsdag ska mamma och jag gå på Hockey. Färjestad möter MODO. Hoppas verkligen att de går bättre för dem än vad det har gjort på de senaste matcherna. Menmen, jag stöttar dem no matter what. Vi ska gå ut och käka något också. Spendera lite kvalitetstid med varann, mor och dotter sådär.

Verkar bli en riktigt bra vecka, men nu ska jag gå och lägga mig. Eller ja, om ett tag.
Natti!


>infoga valfri rubrik<

Nyss hemkommen från Viola. Igår låg jag i soffan och slappade framför en film, för jag var ensam hemma. När jag var liten älskade jag att vara ensam, sitta och leka för mig själv. Jag kunde lätt säga till mina kompisar, när det ringde och frågade om vi skulle leka, att jag inte hade lust. Nu, helt plötsligt, så tycker jag att det är enormt tråkigt att vara själv! Some tur är ringde Viola och frågade om jag vill hänga med hem till henne, laga tacos, se på någon film och sova där. Så jag slängde ihop några saker och huttrade bort till ICA där de var och handlade. Efter käk så la vi oss och kollade massa trailers som jag ville visa henne, kommer upp en hel hög bra rom-coms under det kommande halvåret. Sen såg vi på What's love go to do with it, innan vi somnade. Jag låg under ett täcke och två filtar, så den här gången frös jag inte.

Nu har jag tagit mig till pappa. Elias ska ha filmnatt idag, så jag flyr fältet, för vill kunna sova ut ordentligt. Tänkte egentligen basta, men vi får se hur det blir med det. A beautiful Mind går på fyran idag, så jag ska passa på att se den.

Ciao

Minusgrader...

Ja, det var kallt idag när jag var på promenad med babe.


2010 års måste-filmer

Nu i januari kommer ett par filmer som måste ses, Sherlock Holmes, The Road, och Precious. Har otroligt höga förväntningar på Precious, jag får rysningar bara av att se trailern. Jag tipsar även er andra om att se Up In The Air och Snabba Cash, som jag redan sett. Ska även bli intressant att se Fish Tank.

 

I februari hoppas jag på att Gerorge Clooney leverarar igen i The Men Who Stare At Goats, och att Mel Gibson köttar i The Edge of Darkness. Jag är svag för pappa/dotter-filmer. Självklart får man heller inte missa Farsan, och Shutter Island tror jag kommer att bli en riktigt succé.

 

I mars blir det Alice in Wonderland, Clash of the Titans och Invictus.

 

I april, och det skäms jag lite att över att säga att jag längtar efter, måste jag se Kommisarie Späck.

 

I härliga maj går jag på bio för att se Robin Hood, och såklart drar jag ihop brudarna för att se Sex and the City 2.

 

Jag hoppas på någon regning dag i juni för att gå och se den allra sista Beckfilmen, Beck - Levande Begravd. Jag hoppas verkligen att få reda på ännu mer om Gunvald, även om det är sagt att det kommer att bli Martins film.

 

Juli ser ut att bli en ganska filmfri månad, men det är väl helt okej då är är bortrest då, i augusti däremot vill jag se Kung Fu Kid.

 

I oktober kommer jag att se Salt och Resident Evil. Det blir även svensk film, då böckerna Puss och Tusen gånger starkare bli film. Eftersom böckerna är såpass bra kommer jag dock antagligen.

 

Filmer i oktober har jag inte så stor koll på, men i november blir jag med allra största sannolikhet besviken på den nya Harry Potter.

 

I december har jag återigen inte så stor koll på filmerna. Det ser ut att bli ett riktigt bra filmår, fast precis som vanligt så kommer det att finnas alldeles för många filmer att se, och jag kommer att ha alldeles för lite tid.

 

Är det någonstans ni tycker att jag är helt fel ute, eller verkar det vara ganska bra filmer?:)


Ispromenad

Det går verkligen bra med att vända på dygnet känner jag. Låg och läste till halv fyra inatt... Men duktig som jag var gick jag upp klockan tio idag ändå. Jag hade ju lovat babe att följa med henne ut och ta kort till en bilduppgift som hon skulle göra. Egentligen skulle vi ta en långsväng, Lassehall - Trulsen - Klingan, men det var alldeles för kallt för det, trots termobyxor. Istället blev det en sväng till Lassehall och tillbaka. Tog inte så många bilder, för batteriet i kameran var dåligt, men några fina blev det i alla fall. Grums har faktiskt vackra sidor, tro det eller ej.

Nu har jag snabbstädat lite på rummet, ska bara dra på mig en klänning och slänga på lite extra smink så kan släkten komma sen. Idag är det nämligen släktkalas för mig hos mamma. Skulle verkligen vilja slå ihop släktkalasen hos mamma och pappa, men det går inte. Jag skulle säkert kunna övertyga dem, men jag vill inte, för farmor orkar inte uppför trapporna till mamma. Jaja, folket kommer om en halvtimme, så jag kanske hinner läsa lite innan det. Hittade en film jag vill se förresten, Instängd 2. Den har sverigepremiär imorgon, och Moviezine gav den fyra av fem, så det verkar ju lovande. Kanske något som någon kan ladda ner?


Sunset Boulevard

Skönt, gick och la mig halv åtta igår, vaknade elva, frukost, och sen drog jag iväg och tränade för första gången på evigheter! Blev visserligen bara en halvtimme på löpbandet, men det gick bättre än jag trodde att det skulle göra.

 

Om några timmar ska jag och mamma gå på Sunset Boulevard. Det har blivit lite av en tradition att jag får det i julklapp, gå på någon musikal, gärna med Christer Nerfont. 2004 tror jag att jag var på min första seriösa musikal, fast jag kommer inte ihåg vad det var. Jag sparar på sånna häften där det står om musikalen i, tror jag har kanske sex eller sju stycken nu. Ett par år är väl inte helt fy skam? Jaja, nu måste jag fixa mig, vi tar fyrabussen in till stan.

Ciao

*Varning långt inlägg*

Fy helvete vad trött jag är. Firade att jag fyllt sjutton nu, genom att umgås med Tina, Sandra, Josse, Zibi, Joonas, Daniel och Assar. De kom med fembussen igår, och vi lagade mat, käkade gott och hader riktigt kul medan vi gjorde det. Det blev lök och grönsaker över helt köksgolvet, men hey, vad gör det? Efter ett tag drog vi ner till Icabacken och åkte pulka. Det var verkligen askul, vi mobbade varann, kastade snöbollar/pudersnö på varann, rullade oss nerför, och upptäckte att man faktiskt får plats fyra sextonåringar och en sjuttonåring på en normalstor pulka. En del hade inte med sig termobyxor och sånt, men här i Grums finns resurser vet ni. Det gjorde att jag kände mig som en duktig värdinna när jag kunde dela ut vantar, mössor, halsdukar, termobyxor och till och med skor. När vi kom in ökade jag på mina värdinnepoäng genom att dela ut torra strumpor och strumpbyxor. Just det, Tina grisade ner sin t-shirt, så hon fick låna ren sån av mig också. När vi käkat efterrätt - glassbuffé - drog vi oss in till Elias rum för att se på film. Elias rum för att vi inte har någon tv längre, och han har störst skärm. Tidigare hade jag lagt alla kudar på hans säng, så jag tror att det var ca femton kuddar där. Fyra filmer blev det till slut; The Number 23, Taken, Children of the Corn och Drag me to Hell. Taken var helt klart bäst av dem. En efter en slocknade Tina, Josse, Assar och Daniel i Elias säng. Mer värdinnepoäng fick jag genom att hämta filtar, och breda ut dem över de söta sussande. Kvällen bästa var helt klart när Joonas skvatt av Drag me to Hell. Jag har aldrig i hela mitt liv sett någon skvätta så hårt! Sandra och jag dog av skratt nere på vår madrass på golvet. De små liven på sängen kollade yrvaket upp också, men somnade snart om igen. När klockan var åtta på morgonen tyckte vi att det var dags för oss att sova, eftersom Josse skulle med elvabussen tre timmar senare. Alltså kröp Sandra, Zibi, Joonas och jag ner i våra sovsäckar och släcke. Sen insåg vi hur onödigt det var att sova två timmar, så isället satt vi och snackade lite och spelade Bibeln, som jag fått av Tina. Hehe...

*
-Daniel...
-Ööö...
-Var är Bibeln?
-ÖöÖ! *viftar med handen*
*

När klockan blev tio gick vi upp och fixade frukost. Assar hotade med att misshandla mig när jag väckte honom, men jag fick krypa in under täcket och mysa lite med honom sen ändå. De flesta drog vid 11-12, men Sandra var snäll och stannade och hjälpte mig att städa. Jag hatar damm!

Idag fick jag en födelsedagspresent från mammas kompis Åsa också; presentkort på H&M, och en liten nyckelring. Tacktack till Åsa för det!

Just det, nu när jag skriver det här så har jag fortfarande inte tagit en tupplur. Det är faktiskt lite av en prestation. Jag skulle lägga mig och läsa lite förut, men efter att ha läst fyra sidor och ögonlocken trillat ned tre gånger, insåg jag att de inte var någon bra idé att ligga ner. Istället blev det Things we lost in the fire, och lite surfande. Jag ska utnyttja att jag är så trött och gå och lägga mig snart. På så vis vänder jag tillbaka på dygnet enkelt och smidigt. Lite i taget är för mesar! Här kör vi allt eller inget! Alltså kommer jag förmodligen att vakna ganska tidigt i morgon, och saken är biff!

Okej, blev lite långt nu, men hade en del att skriva av mig.

Natti, nu ska jag lägga mig om tjugo minuter!:)

BILDREGN: Nyår 09/10

Nu tänkte jag vara riktigt generös och dela med mig av hela min nyårsafton. Det blir en hel hög med bilder, så det är bara att titta och njuta! Enjoy!


Började inte ta kort förrens vi hade anlänt till Theresa. Ibörjan var det bara jag, Sandra, Theresa och Tina. Theresa hade ett par engångskameror som vi tog slut på två minuter. Det ska bli ett extremt intressant att se bilderna sen. Men det ska bli ett collage som ska upp på väggen!


Och vad vore en kväll utan lite spex? Tina och jag gör här reklam för spraylim. Sånt går att använda till vääääldigt mycket, t.ex. limma ihop min käft när jag snackar för mycket.


Så här såg Sandra ut, kvällen till ära. Hon snodde min kamera och tog lite egopics. Revenge = upp med bild på bloggen;)


Jag fyllde i Theresas Bibel. Alla frågor. Hehehe.


Sen bestämde vi oss för att gå ut ett tag. Den här bilden togs innan jag kom på vilken inställning det var bäst att använda, det är därför de ser ut som spöken. Thesseresan & Sandra-Dee.


Thesseresan fick för sig att hon ville gunga, så då fick hon det. Här kom jag på att jag inte får andas samtidigt som jag tar kort, för då ser det rökigt ut på korten.


Sen skulle det lekas apor!


Jag vet inte vad det var i maten, men det var någon specialrätt från Holland tror jag... Hm...


Alla älskar Alice Tina.


Hoppla! Kolla min snygga sockor btw. Fick dem när jag hade lite mindre fötter, så hälen sitter under foten nu.


Helt plötsligt hittade jag några jättekonstiga bönor, och när jag åt dem så växte jag typ tre meter! Helfränt.


Sen kom Ronyee! HOn hade suttit i en bil från Tyskland hela dagen så det var synd om henne. Men vem blir inte glad av att få en kram av Tina?

Efter den här bilden så käkade vi efterrätt, skålade vid tolvslaget, och var ute och busade lite, dessvärre tog jag inga bilder då, så ni får helt enkelt använda er av fantasin, om ni har nån.

Ciao.

Sometimes.

Nu har jag käkat. Jag har så himla trött att jag inte har någon aptit alls, det blev en smörgås med ingenting på. Jag ska ta och krya ner i sängen och sätta på en film eller två. Det lutar mot att det blir Prinsen & jag 2 och sen kanske Precious. Och angående Prinsen & jag 2. Snälla, snälla ni, döm mig inte. Ibland behöver jag se en film där jag inte behöver tänka, sen sån där riktigt dålig tjejfilm. Så, då får det bli det. Fast jag hatar det faktum att de har bytt ut prinsen från ettan. Menmen, det var längesen jag såg den, så det får funka ändå.

Fast Precious borde kanske ses på bio egentligen. Jaja, här får ni trailern iaf, den berör!


Gött Nytt åååååår!

För första gången vågonsin har nyår känts värt! Har alltid suttit hamma med familjen, och visst, det kan vara mysigt, men det blir långtråkigt. Speciellt när alla andra är ute och festar. Så för några dar sen bestämde vi oss för att hitta på något. Det slutade med att jag, Sandra, Tina, och Ronja åkte hem till Theresa där vi käkade mat, snackade och umgicks. det var supertrevligt, det bästa nyår någonsin! Bilder kommer kanske senare, jag tror att sladden till min kamera har gömt sig hos pappa nämligen. I alla fall så var det supertrevligt, vi gick ut och härjade lite runt tolv, men gick in ganska snabbt eftersom det var så kallt, och Tina var rädd att bli träffad av någon raket, haha! Istället blev det så att vi satt uppe och snackade och hade det trevligt. Halv fem tror jag att vi slocknade, och sen vaknade vi runt halv ett allihopa. Fast jag frööös då, och de jävlarna öppnade fönstret! Illa, illa. Efter frukosten fick pappa komma och hämta mig, för jag orkade inte vänta på fembussen.

Måste se till att köpa ett respass också, de har ju ändrat jättemycket med betalningssätten på bussarna nu, de tar inte cash längre. Jaja, nu ska jag ta mig nått att käka.

Ciao

Ps. Jag fyller år imöra! Wiho!:D

RSS 2.0