Mjau

Helgen har varit innehållsrik, med tjejkväll, 85-årskalas och träff med en del av Daniel släktingar. Det har varit kul men uttröttande. Hoppas verkligen att Kemiprovet går lätt, för jag har inte pluggat så mycket mer än det jag gjorde i torsdags. Det enda jag gjort sen jag kom hem idag är att skriva en argumenterande text. Jag argumenterar för gratis lokaltrafik, tror faktiskt att det blev ganska bra. Vänta bara, snart finns en fet insändare i VF/NWT, höhö.
har lyssnat lite på The Ark också, tror faktiskt jag är lite sugen på att höra och se dem på nöjes i mars, jag och Kajzo crazy on the dancefloor. Hmmm, vi får se. För övrigt är det sista veckan innan sportlovet, UN DER BART! Kemiprov och argumenterade text tills imorgon, och engelskaläxa tills på onsdag, sen är det typ slut. Nej. Va fan. Har ingen inspiration. Här får ni att titta på istället:

Dit ska jag i Augusti. HÖH.


Kemiplugg till midnatt

Ujuj, trött tjej som skriver nu. Har suttit och sammanfattat Kemiprovet som är på måndag. Har inte tid att plugga varken imorogn eller på lördag, så idag har jag köttat på, och på söndag kommer jag att kötta lite mer. Det är gött att det är sista provet innan lovet. Hinner jag bara skriva två inlämningsuppgifter innan lovet är slut så kommer det ju nästan att kännas lugnt sen.
Shoppade strumpbyxor idag också, ta tre för två på Lindex. Ett par svarta, ett par olivgröna metallic (låter förjävligt när man säger det så, menmen), och ett par grå med massa blommor på. Det är allt jag orkar skriva nu. Tur att jag får sova en timme extra imorgon, nu tar jag natta!

Vårruset 2011



Så här snygga var vi förra året!

Nu är det dags att börja motionera och komma i form inför Vårruset 2011, 11 maj går det av stapeln här i Karlstad. Förra året var vi ju ett kompisgäng som hade jättekul och som sprang och hade picknick i regnet efteråt. I år satsar vi på bättre väder och bättre reslutat!
Jag sprang 5 km på 28 eller 29 minuter förra året, och nu när jag tränade idag, sprang jag 3,7 km på en halvtimme. Min komdition har försämrats avsevärt. Jaja, jag har ingen annan än mig själv att skylla. Jag har inte tränat regelbundet sen höstlovet.
Idag hade jag en tid hos tandläkaren strax efter åtta, och när jag var klar där hade jag två och en halv timme att spendera innan jag skulle till skolan. Geuss what, jag gick till badhset och tränade. Överraskade mig själv lite där. Ah well, kom hem, duschade och åt en liten lunch. Avocado och lite kött. Har packat ner en pizzamuffins i väskan också, behöver nog mer energi innan idrotten senare idag.

Idag när jag kommer hem blir de pluggning av för hela slanten. Ska skriva engelska, plugga fysik, plugga kemi och eventuellt skriva en argumenterande text för svenska C. Full rulle, med andra ord.

Nu är det dags att stänga ner datorn och gå till bussen, godbaiii (VEM är det som säger så?)

Dödstrött

Såhär såg jag ut på nyår. Och ja, ni älskar mitt falska leende.


Oh boy, hur är det möjligt att vara så trött när helgen är slut? INte har jag gjort särskilt mycket heller, trots att jag kanske borde. Ska snart sätta mig och skriva små talkort inför min presentation i Svenska C imorgon, jag ska prata om Sri Lanka. Vi ska prata inför halvklass, vilket innebär att jag har sovmorgon till klockan 10! Härlig start på veckan. Hoppas veckan kommer bli bra i övrigt. Matteprov på fredag, får jag VG så blir jag så nöjd så. Annars är det tre läxor också. Har faktiskt varit duktig och lagt in engelskaglosorna på glosboken.se, så jag kanske kan få det till en vana att gå igenom orden innan jag stänger av datorn varje dag.
På onsdag har jag och Daniel varit tillsammans i ett år! Helt underbart, fast konstigt att tänka att under en månad så syntes vi faktiskt inte en enda gång. Så får det aldrig bli igen! Snaste veckan har jag bara varit hos honom under några timmar, och bara det är väldigt lite. Nej, sånt får det bli ändring på! På onsdag ska vi i alla fall ut och käka, och jag har förberett en lite överraskning åt honom. Alltid lika kul att se hur glad han blir! :)

Nä, nu ska jag plugga.
Natt på er

RSS 2.0