Redan oktober

Ligger i sängen och är trött som ett as. Tänkte egentligen sova nu, men Daniel tyckte jag skulle vara vaken ett tag till så han kunde ringa mig sen. Vad gör man itne för sin pojkvän. Var hos honom i helgen. Det var ju klassfest i fredags, riktigt röj blev det, och det kom mycket folk som inte hörde till klassen, men det var kul ändå. Tio över två kom Daniel och jag hem, och lördagen spenderades i hans rum, men stooor godisskål, pepsi och fyra filmer. Exam, Pandorum, The lovely bones och... vad var det mer.... just det! Knight and Day! Exam tyckte jag om mest, Daniel gillade Pandorum. Den var helt okej tyckte jag, fast jag skvatt så jag fick ont i huvudet. På söndagen åkte jag hem för att pluggeliplugga lite. Eller mycket.

Jag gjorde upp ett pluggningsschema för veckan, så jag skulle hinna lära mig all kemi. Allt kändes bra och jag hann med kapitel två på kvällen, och fattade! Jag var helt salig och gjorde en liten segerdans i vardagsrummet framför mamma, Elias och Anna. De konstaterade bara vad de redan visste, att jag är knäpp.

Idag hände en lite sorglig sak. Kollade provschemat i skolan, och upptäckte att vi har matteprov två dagar efter kemiprovet! INTE OKEJ! Där sprack min pluggplanering. Aja, vi får hoppas att det löser sig. Allt löser sig förr eller senare.

Idag har jag hunnit med kapitel 3 i kemin, och även skrivit av lite anteckningar. Imorgon är det en lite slö dag, vi har labbar på morgonen, men det vägs upp av bowling på idrotten. Bra att jag och Tina får lite träning, så vi kan dänga Daniel och Pietari när han kommer till helgen. Par-bowling ska det bli. Så gulligt så. Nej, men det ska bli kul både för mig och Daniel att få träffa Pietari. Och för Pietari att träffa oss ocksp såklart. Han måste länga något ofantligt. Nu får Daniel faktiskt ta och plocka upp feletonen, annars somnar jag.

Natt!

RSS 2.0