10 april kl 18.00

Sitter i sängen och lyssnar på Gospel...! Har ju fått CDn och texter till de nio låtar som vi ska sjunga. Konserten är i domkyrkan den 10 april klockan 18.00 för er som är intresserade. Tror det kommer att bli riktigt härligt. Rysningar kanske? Lena sa att det var riktigt många anmälda. Mamma kommer och lyssnar, kan nog få dit mormor och morfar också. Kanske pappa och Kerstin? Får prata med dem.

Den häe veckan ska jag komma igång och träna igen också. core imorgon, och babe och ska på vattengympa på onsdag och box på fredag. Torsdag då? Kanske får tjocka mig då, det är ju våffeldagen after all:)

Natt på er

Äntligen nya skor!

Vad är det med folk som inte kan kommenter av? Vavavava?! Kommentera! Annars får ni en grumsfot i röven.

Så underbart skönt att det är fredag! Biologiprovet är gjort, så nu får det gå som det går, svenskan kunde vi inte göra eftersom Malin var sjuk, men det kör vi på tisdag. Vi har nu inga mer prov innan lovet! Efter skolan skulle jag kolla på skor. Jag tänkte faktiskt till lite då. Jag hade ju kollat i alla skoaffärer, alltså får jag kolla efter skor i andra affärer. Jag gick till Stadium, och det blev jackpot på en gång! (Åh, nu kom jag att tänka på Sunset Boulevard... De sjunger Jackpot Boulevard i den...!) Ett par lila Reebok är nu i min ägo. Gillar speciellt när det är erbjudanden också. Fick dem för en femhundring, originalpris 900. Gött i bött. Helgen kommer att bli riktigt bra. Daniel kommer imorgon, vi ska vara hos pappa och ta det lugnt. Har inte träffat pappa på aslänge, så det blir trevligt att komma dit igen. Det är ju trots allt där jag är född och uppväxt. Nästa vecka har vi bara tre små läxor dessutom, förutom redovisningen, så jag behöver inte plugga nu under helgen. Helgen ska ägnas åt att försöka stressa ner. Har varit stressad så mycket och länge nu, att jag glömt bort hur man slappnar av. Väldigt illa faktiskt. Nu ska jag packa ner lite prylar som ska med till pappa, sen ska jag skutta ner till tonår i mina lila skor. Ikväll är det påskpyssel!

Spansk porrfilm

Då har torsdagen snart nått sitt slut den också. Dagen har varit bra, med undantag för att jag gick upp kloclan sex, och insåg efter ett tag att jag kunde sova en timme till.
På spanskan idag började vi se på en film om droger. Efter 20 minuter hade det redan varit flera sexscener. När vi går därifrån säger jag: Det där var ju rena porrfilmen.
Zibi, hörde inte vad jag sa, men vänder sig om mot mig och säger: Den filmen var ju bra ju!

Jaja, nu ska jag fixa något slags schema så jag hinner plugga ordentligt med biologi. Får blanda upp plugget med mat, dusch och sömn. Morgon dagen kommer inte att bli trevlig, prov på biologin, och redovisning på svenskan. Ingen aning om vad jag ska säga, men det läser jag under lunchen. När den skoldagen är slut är det endast NIO skoldagar kvar till Tinalov. På de dagarna finns inga prov inlagda. Underbart!

Min hjälte - Ulf

Igår hann jag inte blogga, hade fullt upp hela dagen. Egentligen slutade vi två, men eftersom det var biblioteksråd klockan fyra så var vi ett gäng som satt kvar och pluggade matte. Kom fram till en hel del på biblioteksrådet. Vi bestämde när vi skulle byta böcker i montern följande gånger, och även att vi ska ha en liten aktivitet på världsbokdagen 23 april. Vad sägs om en bokbytardag? Jag ska försöka få in en tävling också, någon bokhandel kanske till och med vill sponsra oss? Vi får se vad det blir av det.

Haha, på idrotten hade vi redskap. Min favorit är räck. Den första var jättelätt, för den hade jag gjort tidigare, men den andra hade jag inte ens sett någon gång. Ulf stod brevid och instruerade hur jag skulle göra och på allra sista varvet gled jag snett, och ramlade rakt i Ulfs famn. Hahah, Ulf är min hjälte.

När jag kom hem till Grums var klockan sju, så då åt jag mat på en gång, sen satte jag mig och plugagde matte heeela kvällen. Till halv tolv ungefär, fast med små pauser ibland, och med lite choklad också. Mörk choklad, så inget onyttigt här inte. Mattepreovet var idag, hur gick det då? Tja, sådär. Det känns som ett VG. De tre sista talen var helt åt helvete, och faktorisering kan jag itne heller för fem öre. Torsten kom för att hjälpa mig en gång, han pekade på ett tal och sa: "Du måste lära dig det där nu för faaan!" Trevlig snubbe, det där. Han får väl se till att lära mig det. Han är ju mattelärarn va.

Resten av dagen var helt okej. På lunchen blev jag på dåligt humör. Hade egentligen ingen anledning, och hatar att vara så, men som tur var gick det över en bit in på historian. Jag hann faktiskt skriva klart spanskaläxan på lunchen också, så jag slipper göra den i helgen. Nu blir det biologiplugg, så jag kan göra det provet på fredag. Sista provet innan påsklovet! Till helgen komemr Daniel så då blir det mys. Hm, kanske kan tvinga honom att se Titanic då...

Thomas Sabo sommren 2010

Ny kollektion från Thomas Sabo! Plockade ut mina favoriter. Vill helst ha gojjan och blomman. Nya kollektionen var verkligen färgglad. Mycket western och caribbean-inspiration. Tummen upp.


Stolt lillasyster

Jag ska plugga matte snaaaart. Jag slog faktiskt upp sidan 199 där kap 6 börjar, och kom fram till att jag inte har en aning om vad ett polynom är. Kommer att blir trevligt att friska upp minnet.

Anledningen till att jag skriver igen är att jag nyss gick in i köket för att ta mig kvällsmat, och då stod Elias där, men student mössa på! Hade glömt bort att den skulle komma idag. Som den lillasyster jag är så känner jag mig faktiskt lite stolt. Min fina brorsa. Han hade beställt den allra lyxigaste varianten. Men den mössan följde också en lyxig penna med texten "Student 2010", en champagneglas med samma text. Jag provade faktiskt mössan. Alltså, det är ju fan ingen mössa, men man säger ju studentmössa. Jag passade verkligen inte i den! Det förvånade mig faktiskt, för jag har ett mösshuvud. Mamma brukar säga att jag kan sätta vad som helst på huvudet och sen snygg ut, men tydligen inte en studentmössa. Illa. Elias mössa hade ett blått band, han gick ju teknik. Vet faktiskt inte vad vi som går natur kommer att ha, men jag längtar, det gör jag.

En helt ovanlig vanlig måndag

Usch vad jag har pluggat matte idag. I skolan två timmar tidigare för att komma ikapp lite. Sandra skulle hjälpa mig, och vi fick dessutom sällskap av Kajsa och Ronyee. Efetr det så blev det samhäll. Jag finner mig själv faktiskt tycka att det är ganska intressant med politik. Vi kollade på den senaste undersökningen i DN. Jag blir ju mörkrädd ju. SD låg då på 5,6 %, vilket betyder att det kommer in i riksdagen! Hemska tanke! Isf hoppas jag på att det blir nyval. Blir de nyval hoppas jag att det blir efter min födelsedag, så jag också får rösta, det vore faktiskt intressant, men då får jag se till att läsa på mycket mer om vad partierna vill.

Stackars liten Tina hade ont i halsen och drog hem sen. Jag har hotat henne med rohypnol om hon inte lägger sig innan nio för att krya på sig.

Efter lunch blev det bild, och jag ritar så himla lååångsamt. Vi ritade av vår hand när den höll i ett verktyg. Nästan alla blev klara med sina händer, jag blev klar med min tumme... En roligare del av bilden var när vi fick rita av oss själva på en spegel, och trycka det på papper. Jag flöt ut jättemycket, men jag tyckte att det blev rätt cool.

På engelskan satt rektorn med, och gjorde absolut ingenting. Vad det var bra för vet nog bara han. Vi läsate upp våra dikter också, det var kul att se vad folk hade skrivit. Man avslöjar så mycket av sig själv när man skriver en dikt. Min första dikt gillade jag inte, men min andra blev rätt cool. Den visar min kaxiga sida, tror jag.

Nu ska jag snart plugga ännu mer matte. Har hunnit klart dit vi skulle vara nu i alla fall, så ska sätta mig och bara läsa igenom all skit. Usch. Men det måste göras. Tänkte lägga mig tidigt idag, men vi får se hur det blir med den saken. Måste hinna duscha också.

Btw, jag la mig 20:40 igår. Underbart. Då hade jag hunnit läsa ur Män som hatar kvinnor också. Imorse vaknade jag tio minuter innan alarmet ringde. Hur SKÖNT är inte det?!

Vargnatta

Skolsyster tyckte att jag skulle bli bättre på att lägga mig tidigt. Hon skulle inte varit nöjd med mig den här helgen alltså. I säng vid tre både fredag och lördag, och vaknade tidigt både lördag och söndag. Jag får väga upp det genom att gå och lägga mig tidigt idag. Men innan dess har jag en del saker som jag vill (och måste) göra. Diska, plugga lite mer matte, och så vill jag läsa ur Män som hatar kvinnor. Har bara ett kapitel kvar nu, och den är så himla bra! Tur att det finns två delar till att njuta av.

Mormor och morfar var här på lunch idag också, för att fira mamma som fyller 45 imorgon. De blev bjudna på fisksoppa från paradiset och vit chokladcheesecake med lemonglaze. Mums. Trots att jag inte är något större fiskfan så tycker jag om den soppan. Fredrik kom förbi en sväng också. Han har börjat odla mustasch enbart för att reta några kollegor. Han såg ut att passa in i Kopps eller någon liknande film som kräver udda karaktärer.

Vargnatta inatt också. Det gick helt okej, vi kom på femte plats. Återkommer med hur många patruller det var som deltog totalt. Många fysiska banor i år, det gillar jag. Temat var utvandringen till Amerika under 1800. Vi fick bland annat smaka på flötgröt. Den göra av 4 dl grädde som får koka långsamt ett tag, sen blandar man i ½ dl vetemjöl. Mums. Not.

Well, matteboken is calling my name, så det är bäst att jag drar ett tag. Natti.

I'm burning down the house (or hopefully not)

Sitter hemma hos Daniel just nu. Daniel är inte hemma, och det är ingen annan heller, menmen. Daniel repar, så han kommer hem sent. Men jag ska vara en duktig flickvän, vi hasnn inte diska igår, så jag ska göra det, och laga mat också, mina underbara hamburgare med guacamole. Måste bara ringa till mamma och be att hon läser upp receptet för mig, sen blir det till att laga mat.

I'm walking on sunshine (ice)

Was ist das?


Jag kan gå igen! Sicket mirakel. Tog mig till skolan idag, vilket var tur, för jag upptäckte att det var idag jag skulle på hälsosamtal. Dagen började med matte, där jag blev lite skraj då jag upptäckte att vi har ett prov om en vecka, och jag behöver verkligen plugga på. Tur att jag ska till Daniel imorgon. Jag kan sitta och plugga matte när han repar, så får han förklara det jag inte fattar sen. På engelskan pysslade vi lite med dikter som ska upp på en anslagstavla. Lite som att vara tillbaka på mellanstadiet. Efter en mindre god luch blev det historia. Jag hade inte hunnit göra läxan, men det funkade ändå. Tro mig eller ej, men jag har faktiskt läst igenom kapitlet om imperalismen nu. Har inte gjort frågorna, men jag känner ändå att jag fått lite förståelse över det hela.

Idag när vi åt middag, mamma, jag, Elias och Anna kom två frågor upp. Vad är ett krondike (Elias fråga) och vad är ett Landshypotek (min fråga). Jag ser ordet Landshypotek varje dag jag jag åker till skolan, så har undrat det ett tag nu. Trots att mamma slog i uppslagsboken hittade hon inte orden. Så nu, eftersom jag är så lat att jag itne orkar öppna google, frågar jag er.

Alltså. Vad är ett:
-Landshypotek
-Krondike

Nu ska jag jobba med lite spanska, innan jag ska diska. Mamma tvingar mig och Elias att diska/laga mat en gång i veckan. Men, kör man bara på lite musik och sjunger med så skummet flyger så funkar det också. Kanske till och med kan gå och lägga mig tidigt idag. Skolsyster tycker att jag borde lägga mig tidigare och bli mindre kräsen. Som om det skulle hända^^

Gamla gumman på Gamla vägen

The Blind Side. Se. Den.

Så trött, så trött. Trodde jag skulle må bra idag, bara jag kom igång, men inte då. Känns som om någon har hoppat upprepade gånger på min mage, så himla öm. Ser nog ganska roligt ut faktiskt, går omkring här hemma som en gammal gumma. När jag blir gammal ska jag bli en ascool tant. Promise. Coolare än vad jag är nu. Tog mig i alla fall över till mormor och morfar och åt pannkakor idag. Ingen träning, och inget pluggat. Jag skulle egentligen ha gjort historian, men den ligger i skåpet i skolan. Ska bli trevligt att komma tillbaka faktiskt. Hoppas jag kan gå till skolan imorgon. Det hänger faktiskt på om jag kan .

17 skoldagar kvar till Tinalov.

Natt

Ny banner

Okej, den är inte snygg, men den får duga till jag orkar lägga ner lite tid på en snyggare. Capish?

Tolv dagar ledigt



Sommarens muminmugg "Rose Garden". Give it to me baby.


Hemma från skolan idag också. Det har ju varit sportlov nu, och studiedag igår. Dessvärre satt jag och kämpade med spanskan igår, kände att jag behövde energi, och käkade lite physalis. Physalisen visade sig vara dålig. Jag fick ont i magen och hade det hela natten. Kan även berätta lite detaöjer, men ni behöver faktiskt inte veta alla detaljer. Är trött idag, ont i huvuvdet och magen, så det blir att stanna hemma från skolan. Och det har ingenting att göra med att jag inte läst ur Molnfri Bombnatt, oavsett var Tina tror. Skulle kunna plugga lite när jag är hemma idag, men jag tror inte att det blir så mkt. Skulle behöva göra historiafrågorna som är tills imorgon, men de ligger i skåpet, så det blir det inget av. Kanske får jobba en sida i spanskahäftet. Senare idag blir det käk hos M&M. Jag hde även ett träningspass inbokat, frågan är om jag borde ringa återbud. Magen fick sitt träningspass inatt, om man säger så. Nu ska jag göra absolut ingenting vettigt alls. Precis som vanligt alltså.
Ciao

Se där

Se där, jag hittade en bättre bild på den! Mycket snygg klänning. Ge mig till treans bal, säger jag bara.


Oscarsgala

Anna Kendrick och Rachel McAdams. Dålig bild på Rachels klänning bara, men orkar inte hitta en bättre just nu.

Dålig uppdatering, I know, men jag skyller på att jag har varit sjuk. 40 graders feber betyder att det har varit synd om mig.

Natten spenderades hemma hos Ronyee. Vi satt uppe till sex och kollade på Oscarsgalan, gissade vilka som skulle vinna och kritiserade klänningar. Snyggast enligt mig ser ni above. Efter några timmars sömn åkte jag buss hem. Nu har jag varit i Skattkärr också, jag vidar mina vyer. Vi hade det i alla fall väldigt trevligt, Ronja och jag. Synd bara att Sandra var sjuk, annars skulle hon också ha varit med.

Nu har jag bestämt mig för att från och med nu kör jag järnet fram till påsklovet. Det gäller plugg, (plugga när man får läxa/prov, och inte dan innan det ska in...) träning, (måste komma igång igen. Varje gång jag kommer i form blir jag sjuk) vara någorlunda nyttig och att gå och lägga mig i tid. Så fort jag blir sjuk så säger alltid pappa att det är för att ag sover för lite, och det kanske stämmer, vad vet jag. Jaja, jag ska försöka köra på i fyra veckor nu, så jag får ta ett välbehövligt lov sen. Ett friskt lov, förhopningsvis.

Kom på att jag har dubbelbokat mig helg också. Vi ska ju till Boda Borg med klassen på lördag, men Vargnatta är också den helgen. Vargnatta är jag ju anmäld till för längesen, så klassen får helt enkelt klara sig utan mig. Mamma fyller år den 15e också, så det blir middag med M&M när jag kommer hem. Full rulle hela helgen alltså.
Jaja, nu ska jag göra spanskan som skulle varit inlämnade veckan före veckan före lovet. Något sånt var det. Jaja.
Natt.

RSS 2.0